17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μάρβιν Τζόουνς και η «ασπρόμαυρη» τριάδα από το Σικάγο (vid)

Από το Σικάγο στη Θεσσαλονίκη. Στο «παλατάκι» θα βρίσκονται στη νέα σεζόν τρία παιδιά από την «πόλη των ανέμων». Στους παραμένοντες Μάλκολμ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ προστέθηκε ο Μάρβιν Τζόουνς. Το τελευταίο αλλά όχι ύστατο απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε για την απόφαση του να παίξει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη μετά το πέρασμα του από τη Ρόδο, την Πάτρα και την Αθήνα.

 


«Το να έρχεσαι σε ένα νέο περιβάλλον και να έχεις οικεία πρόσωπα τριγύρω είναι κάτι που διευκολύνει τη μετάβαση και την προσαρμογή. Ξέρω τι να περιμένω από τον προπονητή. Το να μπορώ να παίξω με Malcolm και Jermaine σε αυτό το στάδιο της καριέρας τους είναι πραγματικά ευλογία. Είναι ώριμοι παίκτες και καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής από αυτούς. Και προφανώς αυτό θα διευκολύνει τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο» είπε για τη συνύπαρξη του με τα άλλα δύο παιδιά του Σικάγο.

 


Ο Τζόουνς τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα του Δικεφάλου, ότι η παρουσία του Άρη Λυκογιάννη διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του: «Το να επιλέξεις μια ομάδα για να παίξεις δεν είναι ποτέ μία εύκολη απόφαση. Αλλά μπορώ ειλικρινά να πω ότι αυτή η διαδικασία έγινε πιο ομαλή λόγω της συνεργασίας και της σχέσης που έχουμε με τον κόουτς».

 

 


Τι περιμένει από τη σεζόν που έρχεται; «Οι προσδοκίες μου τόσο για τις Ελληνικές διοργανώσεις όσο και για το Champions League είναι να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Εμείς που έχουμε ήδη παίξει και στις δύο διοργανώσεις, πρέπει να προσεγγίζουμε αυτές τις ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω πόσα παιχνίδια θα κερδίσουμε, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα υπάρχει πάθος και η προσοχή μας θα είναι στραμμένη εκεί».

 

 

Ο Αμερικανός σέντερ απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με καλωσόρισαν σε αυτή την περήφανη, επιτυχημένη και ιστορική ομάδα. Ξέρω ότι η ενέργεια που έχουν θα ανεβάσει το παιχνίδι μας. Σας ευχαριστώ και για όλες τις ευχές που μου στείλατε για καλή τύχη. Να είστε υπομονετικοί μαζί μας, ενώ χτίζουμε ομαδική χημεία. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ