34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ο Μάντζαρης, η πιο δύσκολη βραδιά του και η αναβολή ενός γύρου (pics, vid)

Δεν στέριωσε στην Πολωνία, ούτε και στο Ισραήλ και επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρει μόλις τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του στην Basket League, παίζοντας για τον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης άλλαξε έξι ομάδες σε δύο χρόνια ενώ πέρασε τα προηγούμενα οχτώ χρόνια σε μία. Έτσι είναι όμως ο επαγγελματικός αθλητισμός.

 


Ο 31χρονος γκαρντ θα κάνει από σήμερα τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά το σπίτι του. Σε αυτήν πέρασε μία από τις πιο δύσκολες, ίσως τη δυσκολότερη βραδιά της καριέρας του. Ήταν 27 Ιανουαρίου 2013 όταν παίζοντας με τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο όπου από σήμερα θα είναι η έδρα του, υπέστη τον πιο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του. Ήταν ρήξη χιαστού που τον άφησε εκτός από το υπόλοιπο της σεζόν 2012-13.

 

 


Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην τελευταία, μέχρι σήμερα, ήττα του από τον ΠΑΟΚ με 76-71, είχε στον πάγκο του τον Γιώργο Μπαρτζώκα και στο ρόστερ του ακόμη τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου και τον Σλούκα.

 

 


Ανεξαρτήτως του ότι πήρε αναβολή η πρώτη συνάντηση του με τον Ολυμπιακό για το ματς του δεύτερου γύρου, ο Μάντζαρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία πέρασε οχτώ χρόνια (2011-19). Με τα σημερινά δεδομένα παραμένει, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του στις ιστορικές λίστες του Ολυμπιακού στην Basket League…

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ