27.4 C
Athens
Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Ο Μάντζαρης δίνει το σύνθημα στο Περιστέρι!

Ένα μεγάλο βήμα προς τα... πάνω θέλει να κάνει το Περιστέρι και μια νίκη αύριο (9/4, 17/00) απέναντι στο Κορωπί θα του δώσει την ώθηση που χρειάζεται. Ένα θετικό αποτέλεσμα, θα δώσει στους Περιστεριώτες και μαθηματικά την άνοδο στην Α2 Ανδρών.
Το Περιστέρι έχει δέκα συνεχόμενες νίκες, θέλει να κάνει την 11η στο δικό της "σπίτι" στο ΚΓ "Ανδρέας Παπανδρέου" και περιμένει και τον κόσμο του για να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή. Το θέλει και ο αρχηγός, Αντώνης Μάντζαρης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του ΓΣΠ: "Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εμείς έχουμε αποδείξει τους τελευταίους τρεις μήνες ότι είμαστε οι καλύτεροι στην κατηγορία και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά και μέσα από την άμυνα να μας να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε 10 συνεχόμενες νίκες στον δεύτερο γύρο, είμαστε πρώτοι και γνωρίζουμε ότι αν πάρουμε κι αυτό το ματς πετυχαίνουμε τον βασικό μας στόχο, την άνοδο στην Α2.
Με την βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος περιμένουμε για άλλη μια φορά να είναι στο πλευρό μας και ίσως αυτή την Κυριακή να είναι περισσότερος από κάθε άλλη φορά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε κι αυτό το βήμα και να γιορτάσουμε μαζί του την επιστροφή της ομάδας στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. 
Ωστόσο δεν θα σταματήσουμε εδώ, αφού θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας με νίκες και μετά το Πάσχα κι αν είναι δυνατόν να ολοκληρώσουμε όλο τον δεύτερο γύρο αήττητοι. 
Τους περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο καθιερωμένο μας κυριακάτικο… ραντεβού, γιατί εδώ είναι Περιστέρι!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ