24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι απλά σκόρερ… (pics)

Η σειρά των τελικών βρήκε τον Παναθηναϊκό να κατακτά θριαμβευτικά το πρωτάθλημα και τον Μάικ Τζέιμς να ανεβάζει τις μετοχές του αποκαλύπτοντας άγνωστες -μέχρι τότε- πλευρές του ταλέντου του.

Ο Αμερικανός καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν δέχτηκε κριτική -τις περισσότερες φορές δικαιολογημένα- για το γεγονός ότι έπαιζε πολύ ατομικά κι εκτός συστήματος. Πολλοί επέμεναν ότι δεν πρόκειται για παίκτη που μπορεί να παίξει στη θέση «1», αλλά για δυάρι σε κορμί άσσου. 

Η γνώμη του Τσάβι Πασκουάλ πάντως ήταν και παραμένει διαφορετική. Ο Καταλανός πιστεύει πολύ στον 27χρονο γκαρντ θεωρώντας ότι είναι ένας αθλητής που αν μπει σε καλούπι, θα μπορέσει να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά, έχοντας τον ρόλο του κόμπο γκαρντ. Δηλαδή του παίκτη που μπορεί να παίξει σε συγκεκριμένα σχήματα τόσο ως πλέι μέικερ, όσο και στη θέση «2».

Στους τελικούς ο Τζέιμς έκανε ακριβώς όσα του ζήτησε ο προπονητής του. Και το αποτέλεσμα το είδαν όλοι. Ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών με εξήντα πόντους σε πέντε αγώνες, δηλαδή δώδεκα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε και σε κορυφαίο πασέρ.

Ο άλλοτε παίκτης του Κολοσσού και της Μπασκόνια μοίρασε συνολικά είκοσι ασίστ -τέσσερις ανά αγώνα- και ήταν και σε αυτό το στοιχείο ο καλύτερος των «πράσινων».

Αν μη τι άλλο η παρουσία του ήταν αξιοπρόσεκτη. Κάπως έτσι κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Πασκουάλ ο οποίος επιθυμεί να τον έχει και του χρόνου υπό τις οδηγίες του.

Δείτε τις δύο σχετικές εικόνες με τα κατορθώματα του Τζέιμς στους τελικούς, όπως αυτές ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο Instagram.

 

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στους τελικούς με τον Ολυμπιακό ήταν ο @mrnatural_05 σημειώνοντας συνολικά 60 πόντους! #paobc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

 

Πρώτος σε ασίστ στους τελικούς με τον Ολυμπιακό για την ομάδα μας ήταν ο @mrnatural_05 με 20! #paobc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ