31 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ο Λούτζι “Χάρι” Ντάτομε και η Ρόουλινγκ

Πώς μπορεί ένας τραυματισμός (εντάξει ευτυχώς όχι σοβαρός), που αφήνει ένα περίεργο σημάδι να οδηγήσει σε μια πολυπόθητη συνάντηση; Ο Λούιτζι Ντάτομε έχει την απάντηση.

Ο "κεραυνός" που σχηματίστηκε στο μέτωπό του μετά από αντικείμενο που δέχθηκε στην αναμέτρηση Γαλατάσαραϊ-Φενέρμπαχτσε του άνοιξε το δρόμο να γνωρίσει την Τζέι Κέι Ρόουλινγκ. Κοινώς την περίφημη -πια- συγγραφέα των βιβλίων "Χάρι Πότερ" (ναι, ήταν βιβλία πριν γίνουν ταινία, διαβάστε τα, αξίζει τον κόπο)! Πολλοί έφτιαξαν αμέσως φωτογραφίες του Ντάτομε δίπλα στον Χάρι Πότερ με τον οποίο μοιράζονται πια το ίδιο σημάδι.

Ο Ιταλός τίμησε την καταγωγή του, επιστράτευσε το χιούμορ του και ζήτησε να του γνωρίσουν την συγγραφέα. Και αυτή απάντησε! Και μάλιστα πως "δεν είναι ανάγκη να τραυματιστεί κάποιος για να τη συναντήσει!"

Την όλη ιστορία έφτιαξε σε ένα πολύ ωραίο τουίτ η σελίδα ΚΙΑ en zona. Η επόμενη ανάρτηση που περιμένουμε πλέον είναι να πίνουν παρέα το τσάι τους στην Αγγλία... Ή να τρώνε τα σπαγγέτι τους στην Ιταλία... Ή  να δώσουν το ραντεβού τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα στο Χόγκγουορτς...

 

Για την ιστορία πάντως να δούμε και πώς έφυγαν από το γήπεδο οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ