26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ο Λοτζέσκι προλαβαίνει να παίξει στην Πόλη, μόνο στο Σινάν Ερντέμ !

Προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη ο Μάτ Λοτζέσκι, οι συμπαίκτες του θα πρέπει να νικήσουν τουλάχιστον μια φορά την Εφές στο Αμπντί Ιπεκτσί και συνολικά δύο στα επόμενα 2-3 παιχνίδια για να πάνε στο φάιναλ φόρ.
Μόνο έτσι μπορεί ο διεθνής φόργουορντ να ταξιδέψει στην Πόλη και να παίξει στο Σινάν Ερντέμ το γήπεδο όπου θα φιλοξενήσει την κορυφαία τετράδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σήμερα το απόγευμα δεν θα μπει στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη απόστολή (σε αντίθεση με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που θα «πετάξει» με τους συμπάικτες του και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου) καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς κινδύνευε σοβαρά με ρήξη χιαστών και τη γλύτωσε με ρήξη υποκνειμήδειου τένοντα. Η οποία βέβαια θέλει το χρόνο της, περί τον έναν μήνα περίπου, άρα θα μπορούσε θεωρητικά να είναι έτοιμος για το 5ο παιχνίδι όμως δύσκολα θα το προλάβει και αυτό εφόσον φυσικά φτάσει η σειρά έως εκεί.

Αρα για τον δούμε ξανά στην Πόλη τον Λοτζέσκι, θα πρέπει η ομάδα του να κάνει ένα ακόμα ταξίδι εκεί προς το τέλος Μαϊου !

 

 

Photo Credits: Eurokinissi.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ