18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Λιόλιος έφυγε με θυμό αλλά και πρόταση ριζικών αλλαγών

Λίγο μετά την αποχώρηση και τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την, μία ακόμα, έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, την πόρτα της εξόδου περνούσε εφανώς εκνευρισμένος και ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος. Ο λόγος ήταν η επιμονή του Ολυμπιακού στην προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ και κατ' επέκταση η καθυστέρηση των πλέι οφ.  Ο Γιαννακόπουλος κατά την έξοδό του είχε κάνει αναφορά σε "συμφωνία στην πρόταση Λιόλιου" και όπως φαίνεται εκτός των εντάσεων κατατέθηκαν και προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετέχνοτες, πλην Ολυμπιακού που επέμενε στην διακοπή, αποδέχτηκαν την πρόταση του αφεντικού των Πατρινών που ανέφερε τα εξής:

*Να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα και με το ισχύον καθεστώς.

*Να συσταθεί άμεσα επιτροπή ιδιοκτητών που θια μελετήσει, συμφωνήσει και δώσει προτάσεις για την εκ βάθρων αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του πρωταθλήματος.

*Την πρώτη εβδομάδα μετά το τέλος και των πλέι οφ, να συγκληθεί γενική συνέλευση ιδιοκτητών για να εγκρίνουν κατά πλειοψηφία τις προτάσεις για τις ριζικές αλλαγές και το νέο πλαίσιο λειτουργίας.

*Μετά την ψήφισή τους, να ενημερώσουν όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως ΕΟΚ, υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά και κάθε άλλο εμπλεκόμενο Υπουργείο.

*Τέλος και ίσως το κυριότερο, αν δεν υπάρξει αποδοχή τους από τους άλλους φορείς, να έχουν δεσμευτεί οι ιδιοκτήτες, με υπογραφές, ότι δεν θα αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα! 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ