17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έφτασε τα 12.000 εύστοχα σουτ και ευχαρίστησε τους… Σπερς (vid + pic)

O Λεμπρόν Τζέιμς συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις του φέτος αφού με ακόμα ένα «double-double»(33 π., 14 ασ.) ηγήθηκε της νίκης των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς με 114-104, σε μια βραδιά που συμπλήρωσε 12.000 εύστοχα σουτ στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» Λεμπρόν έγινε ο 5ος παίκτης όλων των εποχών σε εύστοχα σουτ και πλέον κυνηγάει τον Μάικλ Τζόρνταν που είναι 4ος έχοντας 12.192, ενώ πρώτος με μεγάλη διαφορά είναι ο Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ με 15.837. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats to @kingjames of the @lakers for becoming the 5th player in @nbahistory to surpass 12,000 FIELD GOALS MADE!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba) στις

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, όταν ρωτήθηκε για τη φοβερή ευστοχία του, ο Λεμπρόν Τζέιμς ευχαρίστησε τους Σπερς (!) αφού τους κατέστησε «υπεύθυνους» της φοβερής βελτίωσής του σε αυτόν τον τομέας. Συγκεκριμένα είπε

«Δε θέλω να έχω αδυναμίες στον τρόπο παιχνιδιού μου ώστε να μην έχει πλεονέκτημα η άμυνα. Οι Σπερς είναι ο λόγος που βελτίωσα το σουτ μου. Στους πρώτους μου τελικούς το 2007 έπαιζαν under σε όλα τα σκριν και με άφηναν να σουτάρω από μακριά. Δεν σούταρα διότι δεν αισθανόμουν άνετα. Οπότε τους ευχαριστώ πολύ».

Δείτε τις δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς με τις... ευχαριστίες στους Σπερς

https://www.youtube.com/watch?v=HB2Fm2YqyqE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ