21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Λεμπρόν σε αποστολή και τα ρεκόρ (vid)

Την επιστροφή των Λος Άντζελες Λέικερς στους τίτλους θέλει ο Λεμπρόν Τζέιμς και δεν το κρύβει.

Οι «λιμνάνθρωποι» νίκησαν ξανά τους Χιούστον Ρόκετς και με 4-1 εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς της Δύσης, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ. Ο «βασιλιάς», μετά το τέλος του πέμπτου ημιτελικού, επανέλαβε τους υψηλούς στόχους του με τους Καλιφορνέζους.

«Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα και ήθελα να είμαι κομμάτι αυτού του ονόματος, να πάω τους Λέικερς στη θέση που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται κι αυτό θα ολοκληρωθεί με ένα πρωτάθλημα. Είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα με το χρυσό και το μοβ, στόχος μας είναι να φανούμε αντάξιοι της βαριάς κληρονομιάς των Λέικερς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=274jDVfl0ws

Ο 35άχρονος φόργουορντ θα αγωνιστεί για ενδέκατη φορά σε τελικούς περιφέρειας. Με τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Χιούστον Ρόκετς και το 4-1, στην Disney World του Ορλάντο, έφθασε τις 37 επιτυχίες σε σειρές αγώνων για τα πλέι οφ, ισοφαρίζοντας στην τρίτη θέση όλων των εποχών την επίδοση του θρυλικού Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ντέρεκ Φίσερ με 40 νίκες  και στη δεύτερη ο Ρόμπερτ Χόρι με 39.

Παράλληλα, ο «βασιλιάς» έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Όσκαρ Ρόμπερτσον που έχει καταφέρει να έχει τουλάχιστον 250π., τουλάχιστον 100 ριμπάουντ και τουλάχιστον 80 ασίστ στα πρώτα δέκα παιχνίδια της postseason. Συνολικά, σε 170 ματς έχει σκοράρει τουλάχιστον 25π. και βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα, με δεύτερο το Μάικλ Τζόρνταν με 152 και τρίτο τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 126, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί ένας άλλος θρυλικός παίκτης των «λιμνανθρώπων», ο Κόμπι Μπράιαντ, με 123.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ