28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο ΛεΜπρόν πληρώνει για συμπαίκτη του! (vid)

Ο Ντάντε Τζόουνς δημιουργεί τη δική του παράδοση στο Κλίβελαντ. Και πέρυσι και φέτος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Καβαλίερς την τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου. Και πέρυσι και φέτος δέχθηκε τεχνικές ποινές, αποβλήθηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο σε αγώνα πλέι οφ με τους Ράπτορς. Και πέρυσι και φέτος αυτό το πρόστιμο θα το πληρώσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Και καλά πέρυσι... Το πρόστιμο που έφαγε ο Τζόουνς ήταν μόνο 80 δολάρια, επειδή χτύπησε τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο. Φέτος, όμως, το ποσό ήταν μεγάλο. Για τις δύο τεχνικές ποινές, με τις οποίες χρεώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, επειδή έβρισε τον Νόρμαν Πάουελ μόλις 18'' πριν από το τέλος του αγώνα, καλείτει να πληρώσει 6.000 δολάρια. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι τα χρήματα που θα πάρει από τους Καβαλίερς είναι μόνο 9.127 δολάρια, το ποσό αυτό είναι υπέρογκο.

Ας είναι καλά ο ΛεΜπρόν όμως... "Δεν έχει σημασία γιατί έφαγε το πρόστιμο, εγώ είχα πει από την αρχή ότι θα το πλήρωνα", δήλωσε με χαμόγελο ο Τζέιμς. "Αλλά του είπα απόψε. "Ντάντε, αρκετά. Σταμάτα να κάνεις φασαρίες με τους Ράπτορς συνέχεια. Θα σταματήσω να πληρώνω τα πρόστιμά σου"! Δεν χρειάζεται να ανησυχεί πάντως. Είναι καλός...".

Γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Επειδή ο Ντάντε Τζόουνς κάρφωσε στο καλάθι των Ράπτορς λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε κι ενώ όλα είχαν κριθεί, παραβαίνοντας τον γνωστό άγραφο νόμο του ΝΒΑ. Ο Πάουελ παρεξηγήθηκε, πήγε να του ζητήσει εξηγήσεις και τη λογομαχία τους πλήρωσε με δύο τεχνικές ποινές ο Τζόουνς, ο οποίος όμως διερρήγνυε τα ιμάτιά του μετά το παιχνίδι ότι δεν έβρισε:

"Όταν μου είπε "γιατί κάνεις αυτές τις βλακείες", του απάντησα "γιατί, τι θα μου κάνεις"; Αυτό μόνο κι έφαγα τις τεχνικές ποινές. Δεν έβρισα", είπε. Ψάξε βρες άκρη τώρα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ