17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Λεμπρόν νίκησε τον Τζόρνταν! (pic)

Τους αγαπημένους τους αθλητές επέλεξαν οι παίκτες του Basketball Champions League και ανάμεσά τους δεν είναι μόνο μπασκετμπολίστες.

Το BCL έχει διακοπεί, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με τους παίκτες να μένουν σπίτι και να προσπαθούν να γεμίσουν με εναλλακτικό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο τους. Το Basketball Champions League ρώτησε τους παίκτες ποιος είναι ο αγαπημένος τους αθλητής και οι περισσότεροι απάντησαν το Λεμπρόν Τζέιμς, κάποιοι άλλοι -μεταξύ των οποίων και ο Κιθ Λάνγκφορντ της ΑΕΚ- το Μάικλ Τζόρνταν, ενώ στις προτιμήσεις των εν ενεργεία παικτών συμπεριλήφθηκαν και ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Άλεν Άιβερσον.

Υπήρξαν και κάποιοι που προτίμησαν αθλητές εκτός μπάσκετ. Ο Μπράντον Μπράουν επέλεξε την τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, οι Βίτορ Μπενίτε και Μαρτσελίνιο Χουέρτας τον αδικοχαμένο πιλότο της Φόρμουλα 1 Άιρτον Σένα, ο Τασόν Τόμας τον αείμνηστο πυγμάχο Μοχάμεντ Άλι και ο Αξέλ Ζουλιέν τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ