16.3 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΛεΜπρόν κάνει μεταγραφές!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ένας παίκτης-νικητής, που κάνει τα πάντα για να νικά. Υπάρχουν πολλοί με τη δική του νοοτροπία και ακόμα περισσότεροι αυτοί που δηλώνουν ότι δίνουν όλο τους τον εαυτό για να κερδίζουν παιχνίδια. Η διαφορά του με όλους αυτούς είναι ότι κάνει τα πάντα ακόμα κι έξω από το γήπεδο. Ας πούμε, κάνει μεταγραφές!

Δεν θα ήταν παράξενο αν ήταν general manager. Είναι όμως ένας παίκτης κι όσο κι αν το όνομά του έχει αποκτήσει μεγάλο ειδικό βάρος, δεν παύει να αποτελεί έναν από τους 12, που απαρτίζουν μια ομάδα. Μια ομάδα που τη φτιάχνουν άλλοι. Αλλά ο ΛεΜπρόν δεν καταλαβαίνει από αυτά.

"Πάντα προσπαθούσα να κάνω μεταγραφές. Προσπαθούσα να πείσω παίκτες να έρθουν να παίξουν μαζί μου από το 2007! Με έχουν απορρίψει πολλοί. Αλλά είναι επίσης πολλοί κι αυτοί που έχω πείσει", δήλωσε στο Bleacher Report.

Και προειδοποίησε τους Μάτζικ Τζόνσον και Ρομπ Πέλινκα, πρόεδρο και general manager των Λέικερς: "Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για μένα. Προφανώς η ομάδα θα ζήσει για πάντα, όμως εγώ θέλω να κερδίσω τώρα. Γι' αυτό θα είμαι τούτο το καλοκαίρι όσο ενεργός χρειάζεται να είμαι προκειμένου η ομάδα να γίνει καλύτερη. Εδώ ήρθα για να κερδίζω. Πρέπει να βελτιωθούμε παντού, και στη στελέχωση της ομάδας. Υπάρχει πολύ ταλέντο εκεί έξω, πολλα παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν. Οπότε θα είμαι όσο ενεργός χρειάζεται για να βελτιωθούμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ