29.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ο Λεμπρόν δεν μπορεί να συγκριθεί με Γιάννη και Ντουράντ (vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει χάσει την παλιά αίγλη του και στα 36 του δεν βρίσκεται πλέον στο επίπεδο των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ, σύμφωνα με τον αναλυτή του ΝΒΑ Μπιλ Σίμονς.

Σε πρόσφατη δήλωσή του εξέφρασε την άποψη πως ο «βασιλιάς» συγκαταλέγεται μεν στους δέκα κορυφαίους παίκτες της λίγκας, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να τοποθετηθεί στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση. «Πιστεύω ότι είναι στους δέκα κορυφαίους παίκτες αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι στις πρώτες δύο θέσεις. Πιστεύω ότι είναι τρελό να πιστεύουμε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι στο επίπεδο των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ. Δεν το βλέπω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=QYmTJFk3Xgc

Αναλύοντας το σκεπτικό του, πρόσθεσε ο γνωστός Αμερικανός αναλυτής για το σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς εν συγκρίσει με τον 33χρονο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς και τον 26άχρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς: «Ας το σκεφτούμε. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Ντουράντ πέρυσι στο Μπρούκλιν; Δεν το νομίζω. Όταν όλοι τραυματίστηκαν, θα μπορούσε να κουβαλήσει ολόκληρη την ομάδα όπως έκανε ο Ντουράντ; Δεν το πιστεύω. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Γιάννης στα πλέι οφ; Δεν το νομίζω».

https://www.youtube.com/watch?v=krmNk1a2ozQ

https://www.youtube.com/watch?v=myeB0vIO2uI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ