20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Λεμπρόν έσπασε το… φράγμα των 35.000 πόντων! (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών του αθλήματος και το απέδειξε για ακόμη μία φορά στον αγώνα με τους Νετς, όπου έσπασε το... φράγμα των 35.000 πόντων στην πολυετή καριέρα του και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που το πετυχαίνει.

Πριν την αναμέτρηση με τους Μπρούκλιν Νετς ο Λεμπρόν Τζέιμς χρειαζόταν μόλις 15 πόντους για να πετύχει αυτό το αξιέπαινο επίτευγμα, κάτι που δεν αποτέλεσε μεγάλο εμπόδιο για τον ίδιο όπως φάνηκε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο «βασιλιάς» είχε σημειώσει ήδη 17 πόντους, ενώ στο τέλος του αγώνα μέτρησε συνολικά 32 πόντους.

Σε αυτό το κλειστό κλαμπ βρίσκονται μόνο δύο παίκτες πιο ψηλά από τον παίκτη των Λέικερς και αυτοί είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387 πόντους και ο Καρλ Μαλόουν με 36.928 πόντους. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει προσθέσει στην στατιστική του 9.000 ασίστ και 9.000 ριμπάουντ, κάτι που δεν έχει πετύχει κάποιος άλλος αθλητής.

Το τελικό αποτέλεσμα και η ήττα από τους Νετς πέρασε σίγουρα σε δεύτερη... μοίρα για τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα θυμάται για καιρό αυτή τη βραδιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ