16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Λακόμπ έσωσε τη Μονακό

Φάτσα με τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της βρέθηκε η Μονακό, μέσα μάλιστα στην έδρα της, αλλά την έσωσε ο Πολ Λακόμπ. Ο διεθνής Γάλλος φόργουορντ πέτυχε το νικητήριο καλάθι 24'' πριν από τη λήξη του αγώνα με την Λεβαλουά (78-77), αφού πρώτα πήρε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από άστοχο σουτ του Ρόμπινσον, και 2'' πριν από το φινάλε έκοψε το σουτ του Όντομ, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήγαν να "κλέψουν" τη νίκη. Ο Ρόμπινσον με 16 πόντους και ο Κικάνοβιτς με 15 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μονακό, ενώ ο Κλέμεν Πρέπελιτς είχε 14 πόντους και 7 ασίστ για τη Λεβαλουά.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο BCL, Σαλόν, με 18 πόντους του Ζερεμί Ενζουλί νίκησε εντός έδρας της Ντιζόν κι έκανε ένα ακόμα βήμα για τη σωτηρία της, αν και παραμένει ακόμα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Βιλερμπάν πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Σολέ (72-69) χάρη σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι του Τζον Ρόμπερσον, που σκόραρε 25 πόντους με 4/7 τρίποντα. Οι Γκότσερ και Μπουτσιέλ σκόραραν αό 16 πόντους για τη Σολέ.

Η Αντίμπ πέρασε από το Πο νικώντας την Ορτέζ, που βρίσκεται σε κάθετη πτώση, με 78-72. Ο Τζερέλ Μπλασινγκέιμ σκόραρε 20 πόντους για την Αντίμπ, ενώ 23 σημείωσε για την Ορτέζ ο Κεν Χόρτον.

Τέλος, η Πορτέλ συνέτριψε με 73-51 τη Λιμόζ και πατά πλέον στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. O Χασάντ σκόραρε 16 πόντους για τους νικητές και ο Γκίμπσον 11 για τους ηττημένους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ