25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Λαβάρ Μπολ είναι επικίνδυνα… ανόητος! (vids)

Τ' όνομά του μπορεί να μην σας λέει και πολλά, αλλά ο άνθρωπος καταφέρνει εδώ και μερικούς μήνες να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, πάντοτε για λάθος λόγους.

Ο Λαβάρ Μπολ είναι ο πατέρας του Λόνζο Μπολ. Αν ούτε αυτό τ' όνομα σας λέει κάτι, τότε δεν ασχολείστε πολύ με το ΝΒΑ. Κι αυτό δεν είναι κακό. Αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος κύριος είναι πράγματι πολύ κακό και δεν τον τιμά καθόλου.

Ο Λόνζο Μπολ είναι λοιπόν ένα ανερχόμενο αστέρι του αμερικάνικου μπάσκετ το οποίο όλα δείχνουν ότι θα επιλεγεί στην πρώτη τριάδα του φετινού ντραφτ. Αυτός που έχει βαλθεί να κερδίσει όλη τη δημοσιότητα είναι ο μπαμπάς του.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζήτησε από μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών χορηγία για τον Λόνζο και τους άλλους δύο γιους του, ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων... Φυσικά δεν την πήρε! Ωστόσο ο Λαβάρ Μπολ κάνει τα πάντα για να κερδίζει λεπτά δημοσιότητας, αγνοώντας ότι ο μεγάλος του γιος είναι αυτός που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο.

Λίγες ημέρες πριν ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κάιρι Ίρβινγκ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν με την οικογένεια Μπολ λέγοντας: «Συγνώμη Λαβάρ, αλλά δεν θα είσαι μαζί με τον Λόνζο όταν αυτός θα πηγαίνει σε κάποιο ξενοδοχείο. Δεν μπορείς να είσαι παντού στην ζωή τού, όσο μεγαλώνει. Πρέπει να τον αφήσεις να προχωρήσει. Είναι 19 χρονών. Δε θέλω να με παρεξηγήσει γιατί είναι ο πατέρας του, αλλά θα πρέπει να αφήσει τον Λόνζο να πάρει τη ζωή στα χέρια του»

Η απάντηση του Λαβάρ λοιπόν ήταν ό,τι χειρότερο έχει ειπωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό! Ο 48χρονος πρώην αποτυχημένος αθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου δεν δίστασε με περίσσιο θράσος να πιάσει την μητέρα του Ίρβινγκ στο στόμα του, αλλά και να πει για τον παίκτη των Καβς ότι αν γίνει πατέρας θα καταλάβει. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Για ποιο λόγο να μου πει εκείνος το πώς θα πρέπει να είναι το παιδί μου; Δεν έχει παιδιά και πρώτα απ’ όλα η μητέρα του δεν ήταν ποτέ παρούσα».

Κι όλα αυτά τη στιγμή που o «Uncle Drew» έχασε τη μητέρα του από ανίατη ασθένεια στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων, ενώ είναι και μπαμπάς, καθώς έχει ένα υγιέστατο παιδάκι ενός έτους.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό ο Λόνζο Μπολ γίνεται ήδη αντιπαθής στην κοινή γνώμη εξαιτίας του ανόητου πατέρα του ο οποίος ανακατεύεται παντού και μάλιστα βγάζει προς τα έξω την εικόνα ενός ανθρώπου χωρίς τρόπους...

Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα του Λόνζο Μπολ κι ακούστε όσα είπε ο πατέρας του για τον Ίρβινγκ στα παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ