16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Λίμα το… τερμάτισε!

Είναι αλήθεια ότι όλη η αποστολή της Μούρθια ήρθε στην Αθήνα προκατειλημμένη όσον αφορά την αντιμετώπιση που θα είχε από τη διαιτησία σε αυτό το φάιναλ φορ, όμως ο Αουγκούστο Λίμα πραγματικά... το τερμάτισε. Μετά τις δηλώσεις του έπειτα από το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, οπότε υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η νίκη εκλάπη από την ομάδα του, στον μικρό τελικό με τη Λούντβιγκσμπουργκ το παράκανε τόσο, ώστε έκανε έξω φρενών και τον προπονητή του!

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι διαιτητές κατάλογισαν φάουλ εις βάρος του, με το οποίο διαφώνησε. Διαμαρτύρηθηκε έντονα στον ένα εκ των διαιτητών, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή. Ο προπονητής του, Ίμπον Ναβάρο, του ζήτησε να σταματήσει να μιλά και να ηρεμήσει, όμως αυτός τον αγνόησε. Παρόλο που τελικά ο προπονητής της Μούρθια τον απέσυρε στον πάγκο, ο Βραζιλιάνος σέντερ συνέχισε να φωνάζει εν εξάλλω, οπότε ο διαιτητής τον χρέωσε και με δεύτερη τεχνική ποινή, πράγμα που σηματοδότησε την οριστική αποβολή του από τον αγώνα.

Ο Ναβάρο τού έβαλε τις φωνές, όμως ο Λίμα δεν καταλάβαινε τίποτα. Σηκώθηκε και αντιμίλησε και στον προπονητή του, ο οποίος αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια, έτσι ο Βραζιλιάνος κάποια στιγμή ηρέμησε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ