16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Λίλαρντ «βομβάρδισε» τους Νάγκετς (vids)

Ο Νταμιάν Λίλαρντ είχε 11/18 τρίποντα και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επιβλήθηκαν με 125-115 των Ντένβερ Νάγκετς στην Disney World του Ορλάντο.

Ο 30χρονος γκαρντ τελείωσε με 45π. και δώδεκα ασίστ, με τον Γκάρι Τρεντ Τζ. να έχει άλλους 27π. με 7/10 τρίποντα και το Σι Τζέι Μακ Κόλουμ 13π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Άλλους 22π. και εφτά ριμπάουντ συνείσφερε ο Γιουσούφ Νούρκιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=wOUix4miwhE

Ο Νταμιάν Λίλαρντ μπήκε, έτσι, στο κλειστό κλαμπ των παικτών που έχουν ευστοχήσει σε τουλάχιστον έντεκα τρίποντα σε ένα ματς ΝΒΑ. Οι άλλοι δύο είναι οι συμπαίκτες στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον. Έγινε, επίσης, ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας με τουλάχιστον 45π., τουλάχιστον δέκα τρίποντα και τουλάχιστον δέκα ασίστ. Μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν είναι πλέον οι μοναδικοί με τουλάχιστον δέκα τρίποντα και τουλάχιστον δέκα ασίστ σε μία αναμέτρηση.

https://www.youtube.com/watch?v=deLuZwEUFng

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζ. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «σβόλων» με 27π., με τον Τζεράμι Γκραντ να έχει 18π. και το Νίκολα Γιόκιτς 8π. και δεκατρία ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=VeD5YyimZAY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ