20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Λέοναρντ ισοφάρισε τους Μάβερικς (vids)

Οι Μάβερικς έκαναν τ0 2-0 στο Λος Άντζελες, οι Κλίπερς ισοφάρισαν σε 2-2 στο Ντάλας. Οι έδρες είναι σαν να παίζουν αντίστροφο ρόλο σε αυτή τη σειρά και το 106-81 στην American Airlines Arena στο Τέξας ήρθε να το αποδείξει για τέταρτη φορά. Μαζί και πως ο Καουάι Λέοναρντ μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μέρα του.

Ο Λέοναρντ είχε 29 πόντους με 2/3 τρίποντα και 11/15 εντός πεδιάς συνολικά, μάζεψε και 10 ριμπάουντ και ήταν ο κορυφαίος των Κλίπερς στη νίκη τους επί των Μάβερικς. Ο Πολ Τζορτζ ήταν ο συνεπίκουρός του με 20 πόντους και εννέα ριμπάουντ. Οι Μάβερικς είχαν σε πρώτο πλάνο και πάλι τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους και είχε ακόμη έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, αλλά με 9/24 σουτ εντός πεδιάς και μόλις 1/7 τρίποντα. Αρχικά είχε δοθεί ως αμφίβολος από τους Μάβερικς, εξαιτίας ενός τραυματισμού (είχε ενοχλήσεις στον αυχένα και στο αριστερό χέρι μετά τον τρίτο αγώνα).

"Δεν νομίζω πως έχει κάποια σημασία τώρα", τόνισε ο ίδιος ο Σλοβένος. "Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Ήμουν 100% έτοιμος, αλλά έπαιξα τραγικά. Απλά πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι".Ο Καρλάιλ περιμένει πως και πως τις δύο μέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντόντσιτς: "Πονάει... Μου φάνηκε πως δεν μπορούσε να κινηθεί αριστερά όπως συνήθως. Δεν μπορούσε να κοιτάξει προς τα αριστερά. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη που βασίζει μεγάλο ποσοστό του παιχνιδιού του στην περιφερειακή όραση".

Ο Πορζίνγκις ακολούθησε στη λίστα των σκόρερ με 18 πόντους και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 12 και έξι ριμπάουντ σε 14'45''.

Ο Νίκολας Μπατούμ έπαιξε το δικό του ρόλο στο χαμηλό σχήμα των Κλίπερς, καθώς προτιμήθηκε στην αρχική πεντάδα από τον Ζούμπατς. Ο Γάλλος είχε 10 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερα κλεψίματα και έπαιξε το δικό του ρόλο στην άμυνα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ