25.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Λάσο για τον Ερτέλ

Την Κυριακή το βράδυ η Ρεάλ παίζει με την Μπαρτσελόνα στο clasico, που κλέβει την παράσταση, όπως συμβαίνει πάντα. Φέτος, ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που προσδίδει ενδιαφέρον. Ο Τομά Ερτέλ.

Ως γνωστόν ο Γάλλος ήρθε σε ρήξη με την Μπαρτσελόνα, επειδή δόθηκε η εντύπωση ότι θέλει να πάει στη Ρεάλ κι αυτό μεγάλωνει την ίντριγκα γύρω από το ντέρμπι της Κυριακής. Στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να πάρουν μια κουβέντα από τον Πάμπλο Λάσο γύρω από αυτό το θέμα, όμως ο προπονητής της Ρεάλ ήταν πολύ προσεκτικός σε όσα είπε:

"Το μόνο που με απασχολεί είναι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα. Έχω αρκετά προβλήματα στη δική μου ομάδα για να ασχολούμαι με οποιαδήποτε άλλη στο ΝΒΑ, την Ευρωλίγκα ή όπου αλλού. Αυτή τη στιγμή ξέρω περισσότερα για τη συμμετοχή των Καμπάτσο και Ντόντσιτς στους χθεσινούς αγώνες του ΝΒΑ", είπε αρχικά. Κι όταν ρωτήθηκε ξανά, απάντησε:

"Δεν ξέρω αν ο Ερτέλ θα παίξει αύριο, αυτό είναι θέμα της Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια μάς έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα. Και δεν ήταν μόνον αυτός. Θα σας πω και για τον Χάνγκα, τον Μίροτιτς, τον Αμπρίνες, τον Κούριτς... Όλοι τους είναι υψηλού επιπέδου παίκτες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ