25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Λάρκιν αποκάλυψε που αφιέρωσε το ρεκόρ του (vid)

H σειρά "Focus On" της Euroleague συνεχίζεται και πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο Σέιν Λάρκιν, που πραγματοποίησε χωρίς αμφιβολία την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Αποκορύφωμα εκείνο το παιχνίδι της εντέκατης αγωνιστικής κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, που συνέτριψε το ρεκόρ πόντων, σταματώντας στους 49! 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εφές, μίλησε στην κάμερα της Euroleague για εκείνη την ιδιαίτερη βραδιά και αποκάλυψε που αφιέρωσε το σπουδαίο του επίτευγμα. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε, ο 27χρονος Λάρκιν:  «Πριν από εκείνο το παιχνίδι είχα μια διαφορετική ενέργεια, μια διαφορετική διάθεση. Ευστόχησα στο πρώτο σουτ, ευστόχησα στο δεύτερο σουτ, έδωσα κάποιες ασίστ, πήρα ενέργεια, ενώ πριν το καταλάβω είχα ήδη 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Οπότε σκέφτηκα ότι αν συνεχίσω έτσι μπορώ να σπάσω το ρεκόρ, που έφτασα πολύ κοντά στο να το καταρρίψω και την περσινή σεζόν.

Έμεναν μερικά λεπτά ακόμη και ο κόουτς Αταμάν με βγάζει έξω, οπότε του λέω: "κόουτς μη με βγάζεις, χρειάζομαι αυτά τα λεπτά για να σπάσω το ρεκόρ, προσπαθώ να σπάσω το ρεκόρ", τότε μου είπα να κάτσω έξω για 1-2 κατοχές και μετά θα με έβαζε πάλι μέσα και θα σχεδίαζε όλα τα plays, ώστε να πάρω εγώ το σουτ και να πετύχω το ρεκόρ. Όταν πέτυχα το τρίποντο της ισοφάρισης του ρεκόρ, ήμουν χαρούμενος, ήμουν ικανοποιημένος, αλλά προσπάθησα να μείνω μέσα στο παιχνίδι. Μετά πέτυχα αυτό το αριστερό λέι-απ και άρχισα να χαμογελάω.

Ο παππούς μου είχε πεθάνει νωρίτερα μέσα στη χρονιά και ήθελα να πετύχω κάτι ξεχωριστό για αυτόν. Μόλις έσπασα το ρεκόρ χτύπησα το στήθος μου με το χέρι μου και μετά έδειξα προς τον ουρανό, λέγοντας αυτό είναι για σένα, ξέρω ότι με παρακολουθείς.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχω δει πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος με το μπάσκετ και βλέποντας την υπηφάνεια τους, την αγάπη τους και το θαυμασμό τους για το παιχνίδι, τη λίγκα και για εμένα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ήταν πραγματικά απίστευτο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ