23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Λάνγκφορντ άποντος μετά από 94 αγώνες

Το εύκολο σκορ που του προσφέρει ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ένα από τα στοιχεία που έλειψαν από τον Παναθηναϊκό στην Ποντγκόριτσα κι ας πήρε εκεί την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός βρέθηκε σε μία ασυνήθιστη γι' αυτόν κατάσταση, μένοντας άποντος.

 


Δεν έπαιξε βέβαια πολύ (10:37) και αυτό είναι ένα ζήτημα, δεν πρόλαβε να σουτάρει πολλές φορές (0/2) όμως το ότι δεν “μάτωσε” το διχτάκι για έναν σκόρερ του επιπέδου του, συνιστά είδηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δύο φορές πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα, έμεινε άποντος για πρώτη φορά μετά από 94 αγώνες στη διοργάνωση. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στις 10 Νοεμβρίου 2011. Τότε σε 8:25 και με 0/1 μόνο σουτ, δεν είχε σκοράρει στο παιχνίδι της Μακάμπι στην Κωνσταντινούπολη με την Εφές (72-79).

 


Έχει επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού μετρούσε 57 συνεχόμενα παιχνίδια στη διοργάνωση με διψήφιο αριθμό πόντων. Η τελευταία φορά που έμεινε σε μονοψήφιο, ήταν στη 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου 2013-14 όταν ως παίκτης της Μιλάνο έμεινε στους εννιά κόντρα στην Στρασμπούρ.

 


Όσο για τα 10:37 στα οποία έμεινε στο παρκέ; Είναι ο λιγότερος χρόνος που χρησιμοποιήθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ (είχε 17:55 συμμετοχής στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν) αλλά και ο λιγότερος που έμεινε στο παρκέ σε ματς της Ευρωλίγκα στις τελευταίες 92 συμμετοχές του. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 24 Νοεμβρίου 2011 για να βρούμε μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Τότε με τη Μακάμπι σε παιχνίδι με τη Μιλάνο (85-76), ο Ντέιβιντ Μπλατ τον χρησιμοποίησε για 9:34.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ