17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Σταμάτης έβαλε τον Ιωνικό ΝΦ στις ράγες, και κοιτάζει την επόμενη ημέρα, ευχαριστώντας (pic)

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον Ιωνικό ΝΦ να περιμένει την ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφορικά με τις βαθμολογίες, για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Ο πρόεδρος της ομάδας, ο Κώστας Σταμάτης, ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο, και όταν όλα φαινόταν μαύρα, και μετά την αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη, κατάφερε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο έκλεισε το πρωτάθλημα με τον θρίαμβο επί του δυνατού Εθνικού Πειραιά.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους προπονητές, και παίκτες, και πλέον στρέφετε στην επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά :

«Ανακοίνωση του Προέδρου του αντρικού τμήματος μπάσκετ κου Σταμάτη Κώστα:

« Μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ για την διακοπή και μη επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα αυτή τη δύσκολη για εμάς αγωνιστική χρονιά. Τον τεχνικό διευθυντή κο Σπύρο Σταθούλη καθώς και το σημερινό κοούτς κο Γεώργιο Κωλέτση. Τους παίχτες και τον τίμ μάνατζερ της ομάδας κο Ντίνο Κλεομενίδη. Τον Αργύρη Κόντο και την διοίκηση του τμήματος μπάσκετ.
Μας στεναχωρεί όλους μας το γεγονός της μη ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων . Γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά πως η άνοδος καθώς και η παραμονή μίας ομάδας, είναι ανάλογη της εικόνας και της παρουσίας που θα έχει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δεν μπορώ όμως να μην επικροτήσω την προσπάθεια που καταβάλανε όλοι παίζοντας η ομάδα, στο σύνολο των αγώνων ένα όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ. Η Β εθνική είναι μία κατηγορία δύσκολη, ανταγωνιστική, απαιτητική . Εδώ πλέον κάνεις πρωταθλητισμό, Σαν πρωταθλητής λοιπόν και εγώ έχω μάθει να παλεύω για τη νίκη. Να μάχομαι στα δύσκολα. Να αγωνίζομαι και να μη τα παρατάω ποτέ.
Προθεσή μου είναι αυτό που αρχίσαμε πέρισυ να το συνεχίσουμε και φέτος. Εκκρεμούν θέματα διαδικαστικά τα οποία μπορούν να λυθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα κάνουμε. Η διάθεση και η θέληση υπάρχουν.
Με εκτίμηση,
Κώστας Σταμάτης»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ