26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ο Κώστας Σλούκας στο basketa.gr (vid)

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της Φενέρ, Κώστας Σλούκας, μιλάει αποκλειστικά στο basketa.gr για τις νίκες επί του Παναθηναϊκού, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και για το "πρέπει" που κουβαλάει η τουρκική ομάδα. 

Ομάδα που αλλιώς ξεκίνησε την Euroleague κι αλλιώς έφτασε η Φενέρ να είναι στο φινάλε της regular season. Οι μόλις δύο νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια, της στέρησαν το πλεονέκτημα έδρας και την έστειλαν στη Αθήνα να φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό. Δικαιολογία στην κακή της πορεία, υπάρχει και είναι ο Κώστας Σλούκας. Ή για την ακρίβεια, η απουσία του. Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε και έμεινε δύο μήνες εκτός δράσης με αποτέλεσμα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χάσει… το μυαλό του! Η επιστροφή του στην δράση έφερε τις δύο νίκες στο ΟΑΚΑ. 

Πριν το τρίτο παιχνίδι της σειράς, ο 27χρονος γκαρντ μίλησε στο basketa.gr για το πως η Φενέρ κατάφερε, όχι μόνο να κάνει το “break” αλλά και να περάσει δύο φορές από μία έδρα όπου όλες οι ομάδες… γονάτισαν. Αναφέρθηκε στο “πρέπει” που έχει η ομάδα του για να βρεθεί στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης αλλά και στην… οξυδέρκεια του Ομπράντοβιτς! 

https://www.youtube.com/watch?v=w37XyrVDH08&feature=youtu.be

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ