16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο κόσμος επιστρέφει μαζί με το NBA

Το ΝΒΑ κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου και όπως όλα δείχνουν μαζί με την αγωνιστική δράση θα επιστρέψει και ο κόσμος στα γήπεδα! 

Η λίγκα έστειλε memo στις 30 ομάδες, ενημερώνοντας τες για τα πρωτόκολλα υγιεινής πιυα θα ισχύσουν αναφορικά με την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. 

Χωρητικότητα στο 50%

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού 2 ημέρες πριν από το εκάστοτε παιχνίδι ή ένα αρνητικό rapid τεστ  24 ώρες πριν το παιχνίδι. 

Όλοι (άνω των 2 ετών) θα πρέπει να φοράνε μάσκες, θα τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις, ενώ πίσω από τους πάγκους θα τοποθετηθεί ένα προστατευτικό πλέξι γκλας.

Για να εξασφαλίσει μια ομάδα άδεια για χωρητικότητα της τάξης του 50%, θα πρέπει είτε όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις, είτε η εκάστοτε πολιτεία στην οποία βρίσκεται το γήπεδο να έχει θετικότητα μικρότερη του 3% και τις τελευταίες 7 ημέρες υπάρχουν 10 και λιγότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους. 

Χωρητικότητα στο 25%

Στα γήπεδα τα οποία θα καλύπτεται το 25% ή και λιγότερο της χωρητικότητας, τα τεστ κορωνοϊού δεν θα είναι απαραίτητα για το κοινό, αλλά θα τηρούνται πάντα οι αποστάσεις και η χρήση προστατευτικής μάσκας. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ