17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Κόροιβος αναπνέει, ο Απόλλωνας… πέφτει

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας επικράτησε με 71-67 του Απόλλωνα Πατρών και πλησιάζει στην παραμονή του στην Basket League, την ίδια στιγμή που οι Πατρινοί βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου φάνηκε να «καθαρίζει» τον αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν μ' επιμέρους σκορ 23-12 προηγήθηκε με 42-29 στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλη επιλογή και πάλεψαν μέχρι τέλους για την ανατροπή. Σιγά-σιγά μάζεψαν την διαφορά μειώνοντας μέχρι και στον έναν πόντο (67-66), χάρη σε τρίποντο του Κουζέλογλου. Ωστόσο ο Κόροιβος ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών και πήρε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα που τον στέλνει σε απόσταση ασφαλείας (δύο νικών) από τον Απόλλωνα. Ο τελευταίος βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί ένα... θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ:

Ο Τόντρικ Γκότσερ πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Κόροιβου σταματώντας στους 26 πόντους. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο άνθρωπος του αγώνα κι επί της ουσίας υπέγραψε την έβδομη φετινή νίκη της ομάδας του, ενώ ήταν κι εκείνος που με ψυχραιμία διαμόρφωσε από τη γραμμή των βολών το τελικό 71-67.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Στον «τελικό» παραμονής ο Απόλλωνας Πατρών αποφάσισε να ζήσει ή να πεθάνει σουτάροντας πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Τελικά με ποσοστό 16% (6/36) δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη και υπέστη μία ακόμα ήττα, απολύτως δίκαιη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ