25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ο Κόροιβος «αγκάλιασε» το «Basket Αγάπης» (pics)

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας το «Basket Αγάπης», που διοργανώνεται και φέτος από τον ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τη Stoiximan.gr.

Η Αμαλιάδα ήταν η έκτη «στάση» της εκστρατείας αλληλεγγύης και προσφοράς της Stoiximan.gr Basket League, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στο περιθώριο της εντός έδρας αναμέτρησης του Κόροιβου με την ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, αλλά και σημαντικό χρηματικό ποσό μέσω των διαγωνισμών βολών και τριπόντων που έγιναν στο ημίχρονο, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ήλιδας.

Η ανακοίνωση: «Με θέρμη υποδέχθηκαν οι φίλαθλοί μας το «Basket Αγάπης», την εκστρατεία αλληλεγγύης και προσφοράς της STOIXIMAN.GR Basket League, που ταξίδεψε στην Αμαλιάδα στο πλαίσιο του Κόροιβος-ΑΕΚ, για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, το Σάββατο 10 Μαρτίου. Η ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα της ομάδας μας για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, σε συνδυασμό με τη σημαντική προσφορά του Μεγάλου Χορηγού της Basket League, Stoiximan.gr, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση πληθώρας τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, κ. Χρήστος Λαγός, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Κονδύλης, και ο Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκτός του Δ.Κ.Γ. Ήλιδας, όπου έγινε η συγκέντρωση των τροφίμων, δίνοντας το δικό τους μήνυμα για τη σπουδαία αυτή δράση κοινωνικής ευθύνης. Παράλληλα, ο ενθουσιασμός για το «Basket Αγάπης» κορυφώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα όταν ο νεαρός μπασκετμπολίστας της ομάδας, Ανδρέας Ρούνης ευστόχησε στις δύο από τις τρεις βολές που εκτέλεσε και σε συνδυασμό με την εύστοχη προσπάθεια του Κέβιν Πάντερ της ΑΕΚ από το κέντρο του γηπέδου κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 4.000 ευρώ, το οποίο πρόκειται να διατεθεί για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας.

   

Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της για τη συλλογή τροφίμων, τον ΕΣΑΚΕ, τη STOIXIMAN.GR, καθώς και το Δήμο Ήλιδας για τη συνεργασία, όπως επίσης και τη χορηγό εταιρεία «Ρουμελιώτης Σούπερ Μάρκετ», που ήταν φέτος ο συμπαίκτης μας στην υλοποίηση του «Basket Αγάπης», προσφέροντας μάλιστα δωρεάν και επιπλέον τρόφιμα, στο πλαίσιο της δράσης αυτής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ