28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Κόνλεϊ νικητής στο ΝΒΑ HORSE (vids)

Ο Μάικ Κόνλεϊ κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό NBA HORSE, που εμπνεύστηκε η διοργανώτρια αρχή του «μαγικού κόσμου» εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού για να κρατήσει «ζεστούς» τους φιλάθλους.

Ο 32άχρονος γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, που ήταν ο μοναδικός που έκανε τις προσπάθειές του σε κλειστό γήπεδο εντός του σπιτιού του, κέρδισε στον τελικό το Ζακ Λαβίν των Σικάγο Μπουλς, ενώ προηγουμένως είχε επικρατήσει των Ταμίκα Κάτσινγκς και Τσόνσι Μπίλαπς. Η χορηγός εταιρία, «State Farm», θα δωρίσει τώρα το ποσό των 200.000 δολαρίων στη «μάχη» κατά του ιού COVID-19.

https://www.youtube.com/watch?v=YQT8pRvh7Ic

Σε αυτόν τον άτυπο διαγωνισμό, με τους εν ενεργεία και τους παλαίμαχους παίκτες του ΝΒΑ και του WNBA να αγωνίζονται από το σπίτι τους, ο ένας έπρεπε να προκαλέσει τον άλλον σε διαφορετικά είδη σουτ, όχι όμως καρφώματα. Αντίστοιχος διαγωνισμός γινόταν στο παρελθόν και στο περιθώριο του All Star Game, με τον Κέβιν Ντουράντ μάλιστα να τον έχει κερδίσει δις (2009, 2010). Στο φετινό NBA HORSE Challenge συμμετείχαν, εκτός από τους προαναφερθέντες, οι Τρέι Γιανγκ, Πολ Πιρς, Άλι Κουίγκλεϊ και Κρις Πολ.

https://www.youtube.com/watch?v=Ow34f3Fk-8w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ