13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κόμπι του Τόνι Πάρκερ και το γυναικείο μπάσκετ

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχει αγγίξει την ψυχολογία και την καριέρα πολλών παικτών του ΝΒΑ. Ένας από αυτούς είναι και ο Τόνι Πάρκερ όπως παραδέχθηκε στο "Undefeated".

Ο Πάρκερ, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον και είναι πρόεδρος της Βιλερμπάν, την οποία οδήγησε στην επιστροφή της στην Ευρωλίγκα, τόνισε πως ο Μπράιαντ επηρέασε πάρα πολύ την καριέρα του και πως είχαν συζητήσει για το πως μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ.

"Για μένα το να παραβρεθώ στο μνημόσυνο ήταν πολύ σημαντικό, γιατί είχε πάντα μια επιρροή στην καριέρα μου. Ήταν συνέχεια δίπλα μου με τον τρόπο του, μου έδινε συμβουλές, μου έστελνε μηνύματα. Για μένα ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ αυτός που ήταν ότι κοντινότερο σ' αυτόν. Λείπει σε όλους μας. Τον είχα συναντήσει τελευταία φορά στην Κίνα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ήταν πρεσβευτής της FIBA. Μου μίλησε για το γυναικείο μπάσκετ και πως θα το αναπτύξουμε, γνωρίζοντας πως μου ανήκει και μια ομάδα γυναικών στη Γαλλία. Είναι πραγματικά λυπηρό που δεν θα τον ξαναδώ πια και μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που είχαμε συζητήσει".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ