20.7 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κόλι-Στάιν στους Ουόριορς

Αφού κράτησαν τον Κέβον Λούνι, οι Ουόριορς προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ακόμα αθλητικό σέντερ με υψηλό κίνητρο. Τον Ουίλι Κόλι-Στάιν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς. Ο απόφοιτος του Κεντάκι και νούμερο 6 στο ντραφτ του 2015 έπαιξε αυτά τα τέσσερα χρόνια στο Σακραμέντο δείχνοντας αρκετές φορές σημάδια του ταλέντου του, αλλά παρουσιάζοντας και σημαντικές μεταπτώσεις.

Οι Κινγκς του έκαναν αρχικά προσφορά για να τον κρατήσουν, ωστόσο αργότερα την απέσυραν για να αποκτήσουν τον γκαρντ Κόρι Τζόζεφ, έτσι αυτός έμεινε ελεύθερος. Κάτι που ήθελε εξ αρχής, διότι ένιωθε ότι έπρεπε να αλλαξει περιβάλλον.

Οι Ουόριορς βρήκαν την ευκαιρία και του πρόσφεραν ένα συμβόλαιο λίγο παραπάνω από το μίνιμουμ, αλλά και την ευκαιρία να ξαναβρεί τον εαυτό του δίπλα στους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Μια και ο λόγος για τον Κλέι Τόμπσον, την Τρίτη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο για να αποκαταστήσει τη ρήξη χιαστού που υπέστη στον έκτο τελικό με τους Ράπτορς. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει 5-7 μήνες, με πιο πιθανό το χαμηλό όριο, τους πέντε μήνες. Αν όλα πάνε καλά, δηλαδή, ο Κλέι Τόμπσον θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάσκετ γύρω στα Χριστούγεννα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ