14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Κρόνος αποφασίζει για το μέλλον του

Η δεύτερη κρίσιμη και πιθανότατα καταληκτική συνεδρίαση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου είναι προγραμματισμένη για σήμερα και με την αγωνία να κορυφώνεται για τις ομάδες ανδρών και γυναικών εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η τάση που έχει φανεί  μέχρι τώρα είναι να διατηρηθεί ένα τμήμα σε εθνική κατηγορία, είτε οι γυναίκες στην Α1 είτε οι άνδρες στην Γ' Εθνική και το άλλο να κάνει επανεκκίνηση από τα χαμηλά, ενώ ταυτόχρονα να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις διαρκώς αναπτυσσόμενες ακαδημίες του συλλόγου.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που επεξεργάζονται διάφορα πλάνα για βιωσιμότητα και των δύο τμημάτων στις εθνικές κατηγορίες, με τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη να είναι ο πιο... επίμονος εξ αυτών, πάντα σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη και με ξεκάθαρες αρχές που θα μπορούν να τηρηθούν και να μην δημιουργήσουν προβλήματα.

Η αποψινή συνεδρίαση, λοιπόν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού όλες αυτές τις ημέρες που γίνονται οι διεργασίες έχει ακουστεί και η πιθανότητα ο νυν πρόεδρος Δημήτρης Σκουλήκας να παραδώσει την σκυτάλη, χωρίς να απομακρυνθεί από τον σύλλογο, απλά να κάνει λίγο πιο... πίσω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ