33.3 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Κριάπα ανοίγει την «ψαλίδα»

Έχει «πατήσει» τα 35, διανύει τη 12η σεζόν του στην ΤΣΣΚΑ (με την παρένθεση της τριετίας 2004-07 στο ΝΒΑ) και είναι αυτός που έχει φάει τα final four με το… κουτάλι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Ο Βίκτορ Κριάπα ετοιμάζεται για το 21ο και το 22ο παιχνίδι του σε τελική φάση της Ευρωλίγκα.

 

Ο Ρώσος φόργουορντ είναι πρώτος στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια σε final four και δεδομένου ότι πίσω του είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς με 18, ο Τζέι Αρ Χόλντεν με 16 και ο Ματίας Σμόντις με 14 που έχουν αποσυρθεί από τα παρκέ, θα ανοίξει την «ψαλίδα».

 

Από τους εν ενεργεία, πίσω από τον Κριάπα είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 13 παιχνίδια που θα μείνει όμως σε αυτόν τον αριθμό τουλάχιστον φέτος.  Δύο συμπαίκτες του Κριάπα, ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς θα φτάσουν τα 15 και 14 αντίστοιχα.

 

Σε διψήφιο αριθμό αγώνων σε final four θα φτάσουν στη διάρκεια του τριημέρου Σπανούλης, Πρίντεζης και Σλούκας που έχουν από οχτώ.

 

Ο Κριάπα πάντως είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής –για τα final four από το 2001- με 438 λεπτά πίσω από τον Τζέι Αρ Χόλντεν που είναι ο πρώτος αυτός της λίστας με 560. 3ος είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς με 401 λεπτά.

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ