15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Κουτρούλιας αποχαιρέτησε τον παίκτη, και καλωσόρισε τον προπονητή (pic)

Την ίδια ημέρα που το Παγκράτι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή πλέον Τόλη Κουτρούλια, ο 43χρονος πρώην πλέον σέντερ, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, μετά από 25 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο «αιώνος» έφηβος του Ελληνικού μπάσκετ έγραψε την δική του ιστορία στα γήπεδα, ολοκληρώνοντας την σεζόν ως πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής με 665 πόντους σε 30 παιχνίδια, ανακοινώνοντας την απόφαση, την οποία είχε πάρει όταν ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Παπάγου, μέσω της προσωπικής του σελίδας :

«Μετά από 25 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο κ σε όλες τις εθνικές κατηγορίες,ήρθε η δύσκολη στιγμή που θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και το συναίσθημα να παραμεριστεί.... Το τελος της μπασκετικής μου διαδρομής με βρίσκει χορτασμένο κ γεμάτο από εικόνες,χαρές, λύπες, συναισθήματα, σωματικούς πόνους, εμπειρίες και βιώματα....τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους γνώρισα στην διαδρομή αυτή,για τα καλά τους ακόμα κ τα άσχημα τους...όλα ήταν μαθήματα ζωής!!τους συμπαίκτες,προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους...όλους...κ κυρίως την οικογένεια μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια....πάμε παρακάτω με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και μεράκι για αυτό που αγαπάμε και είναι τρόπος ζωής για αυτούς που έχουν κολλήσει το μικρόβιο και καψούρα που λέγεται ΜΠΆΣΚΕΤ».

Την ίδια στιγμή το Παγκράτι με ανακοίνωση του, έδινε επίσημη μορφή στην επιστροφή του, πλέον στην πρώτη του δουλειά ως προπονητής. Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη προοπτική με αναλυτικό ρεπορτάζ του : «Η διοίκηση του ΑΟ Παγκρατίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τόλη Κουτρούλια, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στο τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στην προπονητική του καριέρα.

Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον απερχόμενο προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία το έργο που του ανατέθηκε φέτος και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην μετέπειτα πορεία του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων θα ξεκινήσει την Τρίτη (11/6) στο κλειστό του Μετς μετά τις 17:00 το απόγευμα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ