17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο κουμπαράς της ΕΦΑΟΖ

Το ανθρώπινο πρόσωπό τους δείχνουν στην ΕΦΑΟΖ, στέκοντας στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη ο οποίος παλεύει για την ίδια του τη ζωή.

Το 18άμηνο παιδί έχει διαγνωστεί με βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και θα πρέπει να εισαχθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για θεραπεία. Στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει για την οικονομική ενίσχυσή του, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το ταξίδι, η ΕΦΑΟΖ αποφάσισε να βάλει κι αυτή το «λιθαράκι» της, με τη βοήθεια του κόσμου της. Συγκεκριμένα, στο κλειστό του Ζωγράφου τοποθετήθηκε κουμπαράς, στον οποίο μπορεί να προσφέρει ο καθένας όποιο ποσό επιθυμεί.

Θυμίζουμε πως οι παίκτριες του Νίκου Βερροιόπουλο θα υποδεχθούν την Κυριακή (20/10, 17.00) στο κλειστό του Ζωγράφου τον Αετό Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Ο Σύλλογός μας γνωστός για την κοινωνική του προσφορά προσπαθεί να συνεισφέρει όσο μπορεί στην οικονομική ενίσχυση της οικογενείας του μικρού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι ΑΝΑΓΚΗ να μεταφερθεί στο εξωτερικό. Έτσι από το πρωί του Σαββάτου και μέχρι την Κυριακή το βράδυ μετά την λήξη του αγώνα του Γυναικείου μας με τον Αετό Καλλιθέας, στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει σημείο με κουμπαρά ώστε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή που έχει αγκαλιάσει όλος ο κόσμος. Σας καλούμε να βοηθήσετε ΟΛΟΙ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ