11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κουζέλογλου δεν είναι ρολίστας αλλά ο MVP του Άρη (pic, vid)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης χρειάστηκε να ρίξει δίχτυα σε κάθε γωνιά της Basket League -δεδομένης της απαγόρευσης μεταγραφών ξένων έξω από αυτήν- για να φτιάξει μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα και προκειμένου να αποφύγει τους μπελάδες των δύο προηγούμενων σεζόν. Απέκτησε μία δεκάδα παικτών για τους οποίους υπήρχαν μικρά ή και μεγαλύτερα ερωτηματικά. Ο Γιάννης Κουζέλογλου εξελίσσεται στην πιο εύστοχη επιλογή των «κιτρινόμαυρων».

 


Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ με την παρακαταθήκη των πέντε σεζόν που πέρασε στην κατηγορία με τον Απόλλωνα και το Λαύριο, αποδεικνύεται έτοιμος να σηκώσει βάρος ίσως περισσότερο κι από αυτό για το οποίο προοριζόταν. Η παρουσία του είναι σταθερά σε υψηλά επίπεδα και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε το καλύτερο ranking μεταξύ των παικτών του Άρη στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα είχε...

 


*18 βαθμούς στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή.

 


*24 βαθμούς στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην πρώην ομάδα του, το Λαύριο.

 


*27 βαθμούς στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

 


*24 βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική.

 


Στον Άρη της περσινής σεζόν την πρωτιά είχε ο Λευτέρης Μποχωρίδης με επτά άτυπους τίτλους MVP στις 20 αγωνιστικές και σε εκείνον του Πρωταθλήματος 2018-19 ο Γκάρι ΜακΓκί με έξι στις 26 αγωνιστικές.

 


Μετά το... αναγνωριστικό ντεμπούτο στο Αγρίνιο με πέντε πόντους και τρία ριμπάουντ κόντρα στο Μεσολόγγι, ο Κουζέλογλου μετράει έξι διαδοχικούς αγώνες με 16+ βαθμούς στο ranking.

 


Η σύγκριση των αριθμών του με τον Άρη με τους αντίστοιχους του περσινού Πρωταθλήματος, φανερώνει το μέγεθος της βελτίωσης που δείχνει με ranking υπερδιπλάσιο της τελευταίας σεζόν του με το Λαύριο...

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ