18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο κοσμογυρισμένος Λιτλ στον Ήφαιστο (vids+pics)

Η ενίσχυση του Ήφαιστου Λήμνου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Basket League συνεχίστηκε με τη μεταγραφή του Μάριο Λιτλ.

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που έπαιξε πέρυσι στη Ζαντάρ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί -εκτός από την Ευρώπη-και σε ομάδες της Αμερικής και της Ασίας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και ανακοινώθηκε από τους διοικούντες τους νησιώτες.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ (υψ. 1.98) Μάριο Λιτλ για τη σεζόν 2019-’20. Γεννημένος στις 29 Δεκεμβρίου 1987 στο Σικάγο, αποφοίτησε από το κολέγιο του Κάνσας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες, κάνοντας βήματα προόδου στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε Ντνίπρο Αζότ (Ουκρανία), Tulsa 66ers (G-League), Oklahoma City Blue (G-League), Ανγιάνγκ (Κορέα), ΤΝΤ ΚαΤρόπα (Φιλιππίνες), Τσανγκγουόνγκ (Κορέα), Σεούλ (Κορέα), Μακάμπι Ασντόντ (Ισραήλ), Γκουάρος Ντε Λάρα (Βενεζουέλα), Πέζαρο (Ιταλία), Ζαντάρ (Κροατία)

 

Στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής προόδου στην Aba Liga (Αδριατική Λίγκα) με τη Ζαντάρ είχε 14.5 πόντους (37.3% στα τρίποντα), 1.7 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

https://www.youtube.com/watch?v=7wjwQRhAVJs

https://www.youtube.com/watch?v=0BhcolcBbL8

https://www.youtube.com/watch?v=U1D_Hio14x0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ