18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο κορονοϊός ακύρωσε και το «Drew League»

Η εξάπλωση της πανδημίας ήταν σαρωτική και κράτησε πίσω αρκετές διοργανώσεις και φυσικά δεν γινόταν να μην μείνει ανεπηρέαστο το δημοφιλές τουρνουά «Drew League» που λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στο Λος Άντζελες από το 1973.

Κάθε καλοκαίρι και μετά το τέλος του πρωταθλήματος οι περισσότεροι αστέρες του ΝΒΑ συμμετέχουν στο φημισμένο «Drew League» κατά τη διάρκεια της offseason αλλά φέτος όλα θα έιναι διαφορετικά με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την ακύρωσή του.

Με αφορμή και την απαγόρευση συγκέντρωσης αρκετών ατόμων σε δημόσιο χώρο στο Λος Άντζελες για τους επόμενους μήνες το τουρνουά «Drew League» δεν θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1973 σεβόμενοι την υγεία των αθλητών και οι αστέρες του ΝΒΑ όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Τζέιμς Χάρντεν δεν θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους.

«Δεν πήραμε ελαφρά την καρδία αυτήν την απόφαση. Είναι για το γενικό καλό, την ασφάλεια και την υγεία. Μοιραζόμαστε την απογοήτευση μας που δεν μπορούμε να συναντηθούμε. Πιστεύουμε όμως πως είναι το σωστό για το καλό της κοινότητας, των φιλάθλων, των οικογενειών και των αθλητών» ήταν η ανακοίνωση του τουρνουά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ