17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Κολοσσός… τελείωσε τον ΓΛ Φάρο σε τρία λεπτά

Ο Κολοσσός νίκησε εύκολα με 94-74 τον ΓΛ Φάρο στη Ρόδο, χάρη σ' ένα ξέσπασμα τριών λεπτών στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη «έτρεξε» ένα σερί 11-0 και μετέτρεψε το 42-35 που ήταν το αποτέλεσμα στο 20', σε 53-35 στο 23' και πλέον όλα είχαν τελειώσει, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψουν στον αγώνα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο πάντως το παιχνίδι έδειχνε ότι θα είναι ντέρμπι, καθώς το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου είχε το προβάδισμα με 22-21.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του Κολοσσού που ανέβηκε στους δώδεκα βαθμούς κι άφησε πίσω του τους Θεσσαλούς.

Οι… δίδυμοι: Ο Κιθ Χάρις (16 π.) και ο Ραμόν Χάρις (14 π.) ήταν οι κορυφαίοι, καθώς στο πρώτο μέρος που το παιχνίδι ήταν... ντέρμπι σκόραραν από δώδεκα πόντους κι έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Σημαντική και η προσφορά του Σταύρου Σχίζα με 15 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νώντας Παπαντωνίου με 18 πόντους.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Η δημιουργία του Κολοσσού ήταν εντυπωσιακή σε αυτόν τον αγώνα, καθώς οι Ροδίτες έκαναν 26 ασίστ, έναντι μόλις δώδεκα των αντιπάλων τους. Μάλιστα ο ΓΛ Φάρος υπέπεσε και σε 21 λάθη που ήταν πάρα πολλά και δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλό.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ