19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Κολοσσός διευκρινίζει… μέχρι νεωτέρας

Ο Κολοσσός Ρόδου τοποθετήθηκε επίσημα, έπειτα από ένα εύλογο διάστημα που τηρούσε..«σιγή ιχθύος». Η ανακοίνωση που εξέδωσε, ωστόσο, η ομάδα, αφήνει τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο της. Η φράση «κλειδί» σε όσα γράφτηκαν είναι αυτή που αναφέρει ότι ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο. 

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου: 

«Η έξαρση του κορωνοϊού έφερε την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, καθώς έπρεπε να μπει η υγεία όλων σε πρώτο πλάνο και μετά να ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι.
 
Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, με σημαντικό σκέλος τον μεγάλο αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο –βάσει πάντα των δύσκολων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί- για τις υποχρεώσεις της στην Basket League.
 
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα περί αλλαγής προπονητή. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ξεκαθαρίσει αρχικά πως προπονητής της παραμένει ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεύτερον πως για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην πορεία αναφορικά με την ομάδα και την στελέχωσή της, τότε θα υπάρξει η ανάλογη επίσημη ενημέρωση, από τη σχετική ανακοίνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ