25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Κολοσσός άλωσε την Πάτρα!

Ο Κολοσσός έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε νικήτρια από την έδρα του Προμηθέα, καταφέρνοντας να αφοπλίσει τα όπλα των Πατρινών, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τι Τζέι Μπρέι και παίρνοντας δίκαια την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 80-76. Μεγάλη αντεπίθεση στο τελευταίο πεντάλεπτο από τον Προμηθέα, αλλά οι Ροδίτες κράτησαν τη νίκη.

Ο Κολοσσός κατάφερε για μεγάλο διάστημα να αφοπλίσει τα βασικά επιθετικά όπλα του Προμηθέα και να τον βγάλει από τον ρυθμό του, είχε Μπρέι και Γκρίφιν εγγύηση στην επίθεση, πήρε μεγάλες διαφορές και έλεγξε το ματς. Οταν βρήκε ρυθμό ο Μιλόσεβιτς πήγε να γυρίσει το ματς, αλλά στο 76-78 και με 16'' για την λήξη, ο Γκίκας έκανε το μεγάλο λάθος, ο Γκρίφιν έκλεψε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο που έληξε με 18-18, ο Κολοσσός άρχισε να κυριαρχεί, πήγε με 39-44 στο ημίχρονο, τελείωσε την τρίτη περίοδο στο +10,. 54-64 και στο 36' ήταν στο +12, 62-74. Ο Προμηθέας έκανε την μεγάλη αντεπίθεση στηριζόμενος σε Μιλόσεβιτς και επιθετικά ριμπάουντ, όμως, ο Κολοσσός έφυγε από το γήπεδο με μια νίκη που δικαιούταν με βάση την εξέλιξη του αγώνα στην μεγαλύτερή του διάρκεια. 

 ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ: Ο Τι Τζέι Μπρέι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Κολοσσού. Οι 24 πόντοι του ήρθαν με καλά ποσοστά και σε σημαντικά σημεία, έδινανβ στους συμπαίκτες τους την εμπιστυσύνη ότι υπήρχε η λύση και ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της μεγάλης επιτυχίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Από τα πιο ισορροπημένα στατιστικά παιχνίδια ήταν αυτό της Πάτρας και ένα στοιχείο που κρίνεται άξιο αναφοράς είναι οι 12/22 βολές των γηπεδούχων, έναντι 6 χαμένων του Κολοσσού. Διαφορά 4, όσο και η τελική...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

Περισσότερα σε λίγο....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ