27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο κολλητός, ο πρώην και ο απελπισμένος


Η παρτίδα μοιάζει να μη σώνεται. Λευκή πετσέτα όμως, δεν θα πεταχτεί. Κι ενώ επισήμως αναζητείται... ένα τεσσάρι, ανεπισήμως έψαχναν προπονητή πριν τη μεταμεσονυχτια...  θυσία.  Έψαχναν τους ελεύθερους, έψαχναν τηλέφωνα, πιθανές  λύσεις.

Μόνο που η βάση της αναζήτησης είναι λανθασμένη. Οπως λανθασμένα ήταν και τα περισσότερα απ' όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Ο σύμβουλος του χρηματοδότη πιέζει για τον προπονητή φίλο του που πέρυσι με ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ στη διάθεσή του πήγε μέτρια  και έχει μείνει εκτός αφού δεν συγκίνησε κανέναν παρά τις... πέντε έξι προτάσεις που είχε από το εξωτερικό, όπως διαβάζαμε.

Κάποιοι οπαδοί που πάντα έχουν λόγο στην ομάδα, προκρίνουν άλλη λύση, προπονητή που τον είχαν και παλιότερα  και παρότι δεν ενθουσίασε κιόλας με τα αποτελέσματα, δέθηκε μαζί τους και είναι διαθέσιμος εδώ και λίγο καιρό. 

Ο χρηματοδότης, απλά έχει πάρει απόφαση ότι πρέπει να αλλάξει προπονητή. Ποτέ δεν ενθουσιάστηκε με αυτόν που είχε είναι η αλήθεια. Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ενθουσιάζεται με τίποτα, κατάλαβε ότι και οι συμβουλάτορες σε λούμπες τον έριξαν. Σε μπασκετική απελπισία τον έχουν ρίξει. Και θέλει να το ψάξει όσο μπορεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ