28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο κλέψας του κλέψαντος

Μία θέση στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων «κλεφτών» στην ιστορία του Ολυμπιακού έχει από την Κυριακή ο Κώστας Παπανικολάου. Κλέβοντας τρεις φορές την μπάλα στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τα 152 με την ερυθρόλευκη φανέλα ξεπερνώντας τον Γιώργο Πρίντεζη που έμεινε στα 149 και «πιάνοντας» στην 4η θέση της σχετικής λίστας –από το 1992- τον Θοδωρή Παπαλουκά που έφτασε σε αυτήν την επίδοση φορώντας την τη σεζόν 2001-02 και στην τριετία 2008-11.

 

Παράλληλα ο Παπανικολάου «σκαρφάλωσε» σε μία ακόμη ιστορική λίστα του Ολυμπιακού. Με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ του, έφτασε τα 429 και ανέβηκε στην 8η θέση αυτής της λίστας των ερυθρόλευκων, αφήνοντας πίσω του στα 426 τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξάλλου, είναι πλέον ο 4ος ξένος μπλοκέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού αφού κόβοντας προχθές ένα σουτ, έφτασε τις 45 τάπες Πρωταθλήματος προσπερνώντας τον αείμνηστο Ρόι Τάρπλεϊ.

 

 

Ο Σφαιρόπουλος ξεπερνά τον Πετρόπουλο

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ήταν το 253ο στην καριέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στους πάγκους της κατηγορίας. Με αυτό έφτασε τον Κώστα Πετρόπουλο στη 16η θέση της λίστας των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια από καταβολής Α’ Εθνικής. Θα τον ξεπεράσει την επόμενη Δευτέρα στο ματς του Ρεθύμνου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ