20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Κιούμπαν αισιοδοξεί

Η πανδημία του κορονοϊού έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν όμως κι εκείνοι που αισιοδοξούν πως το τέλος της δεν θα αργήσει να έρθει. Ανάμεσά τους είναι και ο Μαρκ Κιούμπαν.

Το πρωτάθλημα του ΝΒΑ έχει διακοπεί και παραμένει άγνωστο πότε θα επαναρχίσει. Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς έκανε αισιόδοξη πρόβλεψη, πως οι αγώνες θα μπορούν να ξεκινήσουν ξανά στις αρχές Ιουνίου. «Ξέρετε, κανείς δεν μπορεί να έχει την τέλεια ενημέρωση αυτήν τη στιγμή κι όλες οι αποφάσεις που χρειάζεται να παρθούν είναι δύσκολες. Εάν, όμως, χρειαστεί να μαντέψω βασιζόμενος σε όλες τις συζητήσεις που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό θα έλεγα πάνω-κάτω την 1η Ιουνίου. Και θα πάρω το… κάτω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, εξήγησε πως το πιθανότερο σενάριο είναι το ΝΒΑ να συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών: «Ελπίζω πως στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει η επιστροφή στον κανονικό ρυθμό και το ΝΒΑ θα βάλει παιχνίδια στο πρόγραμμά του. Πιθανότατα, αυτό θα συμβεί χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες, αλλά θα το κάνουμε επειδή ο αθλητισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην κοινωνία. Όπως γνωρίζετε, ο κόσμος χρειάζεται κάτι για να χαρεί με αυτό. Κάτι για να πορευτεί μαζί του, να ενθουσιαστεί. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα και ίσως γίνει λίγο νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε αρχικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ