15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Καρμέλο… το ’χει και στα 36 του (vids)

Ο Καρμέλο Άντονι έχει ήδη κλείσει τα 36 του χρόνια και αγωνίζεται στην πέμπτη ομάδα του στο ΝΒΑ, τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχοντας στο παρελθόν φορέσει και τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Γιορκ Νικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Χιούστον Ρόκετς.

Ο δέκα φορές all star, αλλά και τρεις φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης με την Εθνική ΗΠΑ, ενώ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, είναι από τους παίκτες που αποδεικνύουν πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Ο Αμερικανός φόργουορντ ξέρει πώς να εντυπωσιάζει, παρότι βρίσκεται πλέον στη δύση της καριέρας του. Από το 2003, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ, έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγα καρφώματα. Τώρα, έκανε ακόμα ένα, κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης στη Νέα Υόρκη.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Καρμέλο Άντονι είχε ανεβασμένους μέσους όρους στην κανονική περίοδο, αγωνιζόμενος σε 58 ματς (15,4π., 6,3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 32.3’). Με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συμμετείχε και σε πέντε αναμετρήσεις πλέι οφ, με μ.ό. 15,2π., 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=CfNo5rCtwQ4

https://www.youtube.com/watch?v=FmmqFJkwQJk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ