23.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ο Καρμέλο θέλει να παίξει με τον ΛεΜπρόν!

Ο Καρμέλο Άντονι το πήρε απόφαση να φύγει από τους Θάντερ και αυτό τον καιρό προσπαθεί μαζί με τα στελέχη της ομάδας να βρουν τον λιγότερο επώδυνο οικονομικά τρόπο για να βγει το "διαζύγιο". Εκείνο που δεν έχει πάρει απόφαση είναι πού θα πάει να παίξει την επόμενη σεζόν. Αλλά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, θα του άρεσε πάρα πολύ να παίξει μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς!

Μην ξεχνάτε ότι οι δυο τους είναι... σειρές, κατά την ορολογία του στρατού. Επιλέχθηκαν στο περίφημο ντραφτ του 2003 (νο 1 ο ΛεΜπρόν, νο 3 ο Καρμέλο), ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στο ΝΒΑ και αναρριχήθηκαν μαζί στο σταρ σίστεμ. Μόνο στην ίδια ομάδα δεν έχουν παίξει και ο Καρμέλο βλέπει τώρα πως μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία. Διότι, για να τα λέμε όλα, έτσι μόνο θα μπορέσει να κερδίσει το πρωτάθλημα, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ στην καριέρα του ως τώρα.

Απ' ό,τι λέγεται και οι Λέικερς ενδιαφέρονται σφόδρα για τον Άντονι. Δεν είναι όμως οι μόνοι. Οι Χιούστον Ρόκετς και οι Μαϊάμι Χιτ αναμένεται να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν. Αρκεί να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίον θα φύγει από την Οκλαχόμα Σίτι. Με ανταλλαγή; Με εξαγορά του συμβολαίου του και ελεύθερος; Θα φανεί τις επόμενες μέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ