20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Καραϊσκος είχε τον… Νου του

Μια νέα και πολύ σημαντική σελίδα ανοίγεται μπροστά στον Δημήτρη Καραϊσκο, ο οποίος με το τέλος της σεζόν αφήνει την Πάτρα, τον Προμηθέα και τη Ελλάδα για να μετακομίσει στο NCAA και το πανεπιστήμιο Ολντ Ντομίνιον.


Η πλήρης υποτροφία που δόθηκε στον 18χρονο σέντερ, ήταν το καλύτερο... βάλσαμο στο φινάλε μιας χρονιάς που τον χτύπησε η ατυχία και τον οδήγησε στο χειρουργείο τον περασμένο Νοέμβριο για επέμβαση στον χιαστό.


Το πανεπιστήμιο που επέλεξε τον Καραϊσκο δεν είναι... της σειράς και φημίζεται για τα άρτια προγράμματά του και στον αθλητικό αλλά και στον εκπαιδευτικό τομέα όπου δίνουν ουσιαστικό βάρος και κρίνονται οι αθλητές, χωρίς να υπάρχουν διευκολύνσεις.


Ο ύψους 2,09 διεθνής με τις μικρές Εθνικές σέντερ, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του προγράμματος "Νους" που έχουν οργανώσει και διαρκώς μεγαλώνουν και βελτιώνουν οι Πατρινοί.


Ενα πρόγραμμα που επίσης συνδυάζει με αυστηρά στάνταρ την μάθηση και φυσικά την προπόνηση στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ομάδας και κυρίως, δίνει ευκαιρίες.


Ο Καραϊσκος είχε εντοπιστεί... δια ζώσης στα διεθνή τουρνουά που αδιάλλειπτα συμμετέχουν οι νεαροί αθλητές του Προμηθέα και επίσης από την ώρα που εκδηλώθηκαν ενδιαφέροντα γι' αυτόν, είχε την αμέριστη συμπαράσταση της ομάδας του. Οι Πατρινοί ήταν αρωγοί σε κάθε τι που χρειάστηκε και προώθησαν με κάθε τρόπο την περίπτωσή του, αφού μπορεί να είναι ένας μεγάλος στόχος να επανδρώσουν την αντρική ομάδα με παιδιά από τα "σπλάχνα" τους, όμως, ακόμα μεγαλύτερ είναι να δουν αυτά τα παιδιά να αρπάζουν μεγάλες ευκαιρίες σαν αυτή του Καραϊσκου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ