19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Καντέρ στον Κολοσσό! (vid)

Ο αδελφός του Ενές Καντέρ θα παίξει τη νέα σεζόν στην Ελλάδα. Ο Κερέμ Καντέρ είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές ώρες με τον Κολοσσό, ο οποίος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του. Στην ανακοίνωση η ΚΑΕ απο τη Ρόδο αναφέρει: 

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κερέμ Καντέρ.

Ο Κερέμ Καντέρ είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1995, στην Προύσα της Τουρκίας και με ύψος 2,08μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ/σέντερ. Επίσης, είναι ο νεότερος αδερφός του Ενές, ο οποίος εδώ και χρόνια αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στις ΗΠΑ και στο κολέγιο Green Bay το 2014, όπου παρέμεινε εκεί για τρία χρόνια, για να μετακομίσει στη συνέχεια στο Xavier, στο οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2017/18. Το καλοκαίρι του 2018 βρήκε τον πρώτο επαγγελματικό του σταθμό στη Γαλλία και την Μπουρζ, στην οποία έπαιξε μέχρι τον Γενάρη του 2019, όταν και μετακόμισε στη Λιθουανία για λογαριασμό της Τζουκίγια.

Η σεζόν 2019/20 τον βρήκε στην Ισπανία και την Μπανταλόνα, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 5,9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε αντίστοιχα 6,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ