24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Καμπάτσο ζει το όνειρό του (vids)

Ο Φακούντο Καμπάτσο βρίσκεται πλέον στο Ντένβερ, για λογαριασμό των Νάγκετς, και η χαρά του που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ δεν περιγράφεται.

Στα 29 του, ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «σβόλους», αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Επιτέλους είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα όνειρο, αλλά είμαι έτοιμος να δουλέψω. Δεν θα είναι εύκολο», ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει για τους Ντένβερ Νάγκετς: «Είναι μια σπουδαία ομάδα και έχω πολλούς εξαιρετικούς συμπαίκτες. Είμαι χαρούμενος τώρα. Νιώθω σαν μικρό παιδί αυτήν τη στιγμή».

https://www.youtube.com/watch?v=6vAN9BH7y2Y

Οι διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ με το ΝΒΑ δεν είναι λίγες και ο «Φάκου» θα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Όπως συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι εδώ είναι γρήγορο. Πρέπει να το συνηθίσω. Στη Μαδρίτη έπαιξα σε μια πιο αργή επίθεση. Εδώ πρέπει να τρέξεις, να βρεις τη σωστή απόσταση και να είσαι στη σωστή θέση, αλλά και να παίξεις σκληρή άμυνα. Η προσαρμογή δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα κάνω το καλύτερο».

https://www.youtube.com/watch?v=8Faee2Beq3g

Ο νέος προπονητής του, Μάικλ Μαλόουν, από την πλευρά του δήλωσε: «Λατρεύω να λέω το όνομά του. Θεωρώ πως είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους παίκτες στο πικ εν ρολ σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν είμαι στενοχωρημένος θα βάλω να δω τις καλύτερες φάσεις του "Φάκου" κι αυτό διότι φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αγωνίζεται με τέτοιον αέρα και τέτοιο πάθος που δεν βλέπει συχνά. Αυτός είναι ένας αέρας που έχουν οι πλέι μέικερ στην Αργεντινή».

Όπως αποκάλυψε, στη συνέχεια: «Μία από τις φάσεις που παρακολούθησα σήμερα, για την οποία με έβρισε ο Νίκολα Γιόκιτς, ήταν μία πάσα που είχε κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Σερβίας. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μην ερωτευτείς έναν παίκτη όπως είναι ο Φακούντο Καμπάτσο. Δεν τον κρίνεις από το μέγεθός του, αλλά από την καρδιά του, η οποία είναι μεγάλη. Μπορεί να βγάλει plays που δεν τα σκέφτεται ο κόσμος».

https://www.youtube.com/watch?v=j1ifMIxS59Y



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ