15.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Ο καλός Αντετοκούνμπο, ο κακός Ουίλιαμς και η άμυνα (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς, στο «Staples Center» από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Παρά την καλή εμφάνισή του, είδε το Λου Ουίλιαμς να πληγώνει τα «ελάφια» με τρίποντο στο φινάλε, το οποίο μάλιστα βρέθηκε και στην κορυφή του βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής (10-11/11) στο ΝΒΑ.

Στο Top 10 συμπεριλήφθηκε και ο Έλληνας διεθνής, συγκεκριμένα στο νούμερο 9, όπως και οι Μαρκέλ Φουλτζ, Έρικ Γκόρντον, Τέρανς Φέργκιουσον, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ζακ Λαβίν, Έρικ Μπλέντσο και Ουίλι Κάλεϊ-Στέιν.

https://www.youtube.com/watch?v=dLBnDs2C5mk

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ στάθηκε στην άμυνα μετά το τέλος του ματς, καθώς όπως τόνισε: «Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα. Είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα, όμως, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Εάν δεν παίξεις άμυνα εκτός έδρας θα... σκοτώσεις τον εαυτό σου. Οπότε, θα πρέπει να ανεβάσουμε λίγο την απόδοσή μας σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά. Αισθάνθηκα περίεργα που βρισκόμασταν πίσω στο σκορ στην τέταρτη περίοδο και στην παράταση, επειδή μέχρι τώρα διαλύαμε τις αντίπαλες ομάδες στα περισσότερα παιχνίδια. Οπότε ήταν παράξενο το συναίσθημα. Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στις αποστάσεις μας στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι, να κυκλοφορούμε την μπάλα, να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον, να παίζουμε σκληρά και καλή άμυνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ