23.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο «κακός δαίμονας», η «ζημιάρα» και το μεγάλο σοκ (vids)

Συγκλονιστική εξέλιξη είχαν οι πέντε αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ξανά κόντρα στην ομάδα που πλέον αποτελεί τον «κακό του δαίμονα». Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν εντυπωσιακός, στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο συγκεντρωμένος και τελικά ηττήθηκε με 83-75. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στο Μαυροβούνιο, η Μπουντούτσνοστ απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι όποιος την υποτιμάει το μετανιώνει πικρά. Το συγκρότημα του Αλεξάνταρ Ντζίκιτς έριξε στο καναβάτσο μετά τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπασκόνια και την Μπαρτσελόνα, με 67-64. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Νταρουσάφακα εκτός έδρας με 73-71, πετυχαίνοντας μία μεγαλειώδη ανατροπή, απέναντι στους γηπεδούχους οι οποίοι παραμένουν μόνοι τους στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, στο Μόναχο, η Μπάγερν κατόρθωσε να «λυγίσει» τη μαχητική Χίμκι με 72-65. Το παιχνίδι ήταν το χειρότερο απ' όλα ποιοτικά, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να πληρώνει την απουσία του Αλεξέι Σβεντ, μένοντας πολύ χαμηλά στο σκοράρισμα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στο μεγάλο σοκ της βραδιάς, η Γκραν Κανάρια έκανε το μπαμ και νίκησε 94-86 την Αρμάνι Μιλάνο μέσα στη Λομβαρδία. Ο Βίκτορ Γκαρσία οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη, στην πρεμιέρα του μετά την αντικατάσταση του Σάλβα Μαλδονάδο. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ